The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu bünyenın derunerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı tahlis yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size vukuf verecektir.

Yangın bapsı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini elde etmek kucakin kullanılan bir bapdır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya yakın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve munis eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Yangın Kapısı Fiyatları Panik bar acil kondisyon takkadak kapının muhtemel olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve esir şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Değişik nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir engel konulması durumunda, yangın kapısına revan koridor lüzumsuz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve hareket afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların sevimliını kurtardığında elan yeğin anlaşılacaktır.

Göreceksiniz ki bu basamak etkili nitelikli yangın kapılarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine fen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page